VERKOCHT: 3 kamerappartement Leksmondhof 237 te Amsterdam

Binnenkort in de verkoop maar nu al een bezichtiging in te plannen via deze website. Aantal vierkante meter (op basis van andere appartementen nog niet ingemeten) 83m2. Vraagprijs zal rond de €275.000,- k.k. gaan liggen.

met de daarbij horende afgesloten privé parkeerplaats en berging op de begane grond. Het appartement bevat 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting en is gelegen in de prachtige omgeving van de Gaasperplas. Het appartement is recent gerenoveerd en is gelegen op de zevende verdieping van het appartementen complex Leksmondhof..

Direct bij binnenkomst is alles in nette staat. Middels de beveiligde centrale hal en lift bereikt u de entree met separaat toilet, badkamer, eerste slaapkamer en meterkast die toegang verleent tot de woonkamer. De woonkamer geniet door de raampartijen van voldoende lichtinval, vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. De open keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tweede slaapkamer makkelijk een 3de slaapkamer van te maken.Het appartement is gelegen op slechts 20 metro minuten van het centrum van Amsterdam. In 3 auto minuten bent u op de snelwegen A2 en A9 richting Schiphol of Utrecht. Op fietsafstand vind je, winkelcentra Amsterdamse poort en Reigersbos. Voor de nodige beweging kunt u naar het nabij gelegen Gaasperplas park waar zich diverse lig- en speelweiden bevinden. Nellestein biedt een groene en autoluwe woonomgeving met veel recreatiemogelijkheden bij de Gaasperplas. Het gebied rondom de Gaasperplas is het terrein geweest voor de Floriade in 1982. Het park is 166 ha groot en biedt ruimte voor lui en/of actief recreëren. Er is plaats voor surfers, kanovaarders, duikers en zwemmers. Voor de kinderen is er ook een waterspeelplaats. Een Basisschool en kinderopvang liggen op loopafstand. Dus wil je wonen midden in het groen maar ook genieten van de voordelen van de stad, dan is dit de juiste plek!

BIJZONDERHEDEN


Afgekochte erfpacht tot 15 december 2026;
Aanvraag registratie eeuwigdurende erfpacht 2019 beschikbaar;
Lift aanwezig;
Privé parkeerplaats en berging;
VVE-bijdrage woning € 240,-. per maand;

Woonkamer

Slaapkamer
Badkamer


Wat bezoekers verder lazen