VERKOCHT: Appartement Amsterdam opknapper met super uitzicht

Opknapper in Amsterdam

Oppervlakte: ongeveer 44m2(nog niet ingemeten) op de hoogste verdieping waardoor je bijna heel Amsterdam kunt overzien. Dubbelglas in de slaapkamer en een nieuwe schuifpui naar het balkon. Nog niet op Funda dus als je interesse hebt zorg dat je snel reageert en plan een bezichtiging in.

Uitzicht appartement Amsterdam
Woonkamer Appartement Amsterdam
Keuken appartement Amsterdam

Een woonoppervlakte van 44 m2 op de twaalfde verdieping in een goed onderhouden complex met waanzinnig mooi zicht over de Sloterplas.
Rustig wonen met reuring op 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.
De bergingen bevinden zich op de begane grond.

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark. Je hoeft maar de straat over te steken en je kunt naar hartelust door de natuur wandelen, fietsen of zwemmen.
Het Sloterparkbad of het gezellige Sloterstrand met een aangrenzend restaurant met terras is vlakbij!
Naar Plein 40-45 fiets je in 5 minuten voor de dagelijkse boodschappen.

Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.
De separate berging is gelegen in de onderbouw.
Het complex is gebouwd in 1965 en beschikt over een huismeester.

De wijk Slotermeer is goed bereikbaar door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden.

Het appartement is gelegen op de hoogste verdieping en heeft een zonnig balkon op het westen.
De woning is voorzien van o.a. een vloer en kozijnen met dubbele beglazing.

Parkeren
Het is mogelijk de auto middels een bewoners vergunning (kosten: € 55 per jaar) voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 176,82 per maand. Dit bedrag is INCLUSIEF een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.
Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale stads/blokverwarming.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale stads/blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Wat bezoekers verder lazen