Dag van de scheiding 13 september

Scheiden, een einde of een nieuw begin?

De woorden moesten even bezinken…. “Ik heb een ander… Ik ga bij je weg…” Getrouwd 2 kinderen samen. Dit is niet hoe je het voor je had gezien. Het was een tijdje wat minder gezellig en ook de communicatie liet te wensen over. Beiden heel druk met werk en in de vakantie kwam alle stress eruit. Dat is toch heel normaal? “Mijn hele leven staat op zijn kop. Hoe moet het nu verder? Kan ik wel in het huis blijven wonen? Hoe gaat het met de kinderen?”

Twee op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding.

Twee op de drie huwelijken eindigt in een echtscheiding. In 2017 zijn er ruim 18.000 echtscheidingen aangevraagd, waarbij minderjarige kinderen zijn betrokken. Vaak weet je niet waar je moet beginnen en al helemaal niet hoe het straks eindigt. En je wilt een weloverwogen beslissing nemen, die tevens in het belang van de kinderen is. Dan is het fijn om een vrijblijvend gesprek te hebben met een advocaat of mediator en hypotheekadviseur om meer inzicht te krijgen in hetgeen allemaal bij een echtscheiding komt kijken.

 

Kom voor de kosteloze echtscheidingscheck op de dag van de echtscheiding vrijdag 13 september binnenlopen op ons kantoor.

Dag van de echtscheiding

Aanwezig zullen zijn:

Mr. Monique Koelewijn (advocaat),

Dirk Suik (Vervier hypotheekadviseur)

Renske Visée (MfN registermediator).

Wat bezoekers verder lazen