Op vakantie!

Het is vrijdag, ik ben op vakantie en word een paar keer gebeld door Ilse Millin makelaardij. Normaal belt ze niet zo vaak. Er is iets aan de hand. Ik bel haar terug en hoor dat zij voor een klant heeft aangekocht en dat er eerst geen haast was, maar nu de hypotheekadviseur van mevrouw wat steekjes heeft laten vallen, zit de paniek er bij mevrouw en Ilse goed in.

Het dossier

Ik begin aan het dossier. Geen bank of hypotheekverstrekker waar dit is onder te brengen. Dit moet toch lukken ze heeft de huur al opgezegd dus als het niet lukt staat zij met 2 kinderen op straat… Nog op een andere manier proberen… Kijk! Daar staan 2 banken voor open. Ik zal ze bij allebei aan moeten vragen want ik heb geen tijd te verliezen. Voor woensdag moet ik het weten anders gaan ze verder met een andere bieder., nu is het echt er op of er onder.

Het is duidelijk…. Dit hele traject was voor haar nog veel spannender dan voor mij. In mijn hele carrière als hypotheekadviseur heb ik nog nooit iemand zo blij gemaakt als vandaag.

Zou het?

Het is dinsdagochtend ik word wakker. Ik open mijn mail en direct valt mijn oog op een mail van de bank. We hebben akkoord!! Ik sta letterlijk te springen als een klein kind. Ik bel mevrouw op en vertel haar “Het is gelukt!”. Ik hoor snikken…. Het is duidelijk…. Dit hele traject was voor haar nog veel spannender dan voor mij. In mijn hele carrière als hypotheekadviseur heb ik nog nooit iemand zo blij gemaakt als vandaag. Wat heb ik toch een onwijs mooi vak!

Wat bezoekers verder lazen