Freelance hypotheekadviseur en aankoopbegeleider bij ABG assurantiën

Hypotheekadviseur en aankoopmakelaar Dirk Suik


Waar gaat het nu eigenlijk om als je op zoek bent naar een ander huis?


Natuurlijk word je in eerste instantie getriggerd door dat ene bijzondere huis maar het allerbelangrijkste is dan toch onmiddellijk: kan het? Financieel.

Helaas groeit het geld nu eenmaal niet iedereen op de rug en banken zijn tegenwoordig niet meer zo makkelijk als ze in het verleden misschien waren. En we willen wél heel graag dat ene droomhuis wat voor ons gemaakt lijkt te zijn en waar we de komende jaren gelukkig willen zijn. Of toch nog heel graag die uitbouw waarmee we wat ruimer kunnen leven. Of die nieuwe badkamer met ligbad. Dus wat zoek je dan in je hypotheekadviseur? Iemand die ervoor zorgt dat het kan. Een financieel talent, doortastend, iemand die weet hoe hij de bank zo ver krijgt dat het wèl lukt. Maar bovenal iemand die jouw belang voorop heeft staan. Die je óók behoedt voor een onverantwoorde deal en exact kan door rekenen hoe jij er financieel het gunstigst uit komt. De komende twintig/dertig jaar. En daarna natuurlijk.Dat betekent maatwerk in je hypotheek. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. En daar heb je iemand voor nodig die niet alleen een financieel talent is, maar vooral iemand die kijkt naar de mens achter de hypotheek. Dirk Suik is die man. Heel prettig in de omgang, iemand die met jou meedenkt, die weet en voelt waar de gevoeligheden liggen; zowel financieel als persoonlijk.

Dirk Suik is financieel uitstekend onderlegd, een enorm fijn, betrokken en eerlijk mens, met een goed gevoel voor humor maar zakelijk en serieus waar dat nodig is – en keihard in z’n onderhandelingen met de bank waar dat vereist is. Dirk Suik gaat door het vuur voor jou als klant. Hij wil dat huis net zo graag als jij. Hij zal er allen aan doen om dat ook voor elkaar te krijgen. Hij rekent de mogelijkheden goed door. Hij adviseert in goed overleg met jou de verstandigste keuze. Hij zorgt ervoor dat de bank ja zegt tegen jouw aanvraag. Niet voor niets komen mensen die via andere hypotheekadviseurs bot vingen, vaak alsnog bij Dirk Suik terecht, die het vervolgens wel regelt. En meestal nog tegen betere voorwaarden ook. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur ga dan eens langs bij Dirk Suik freelance hypotheekadviseur bij ABG assurantien.