Hypotheekadviseur en aankoopbegeleider bij KIK hypotheken

Hypotheekadviseur en aankoopmakelaar Dirk Suik


Waar gaat het nu eigenlijk om als je op zoek bent naar een ander huis?


Natuurlijk word je in eerste instantie getriggerd door dat ene bijzondere huis maar het allerbelangrijkste is dan toch onmiddellijk: kan het? Financieel en hoe maak je het verschil tussen al die andere biedingen?

Mijn naam is Dirk Suik. Door de opleidingen te volgen tot hypotheekadviseur en aankoopbegeleider kan ik zowel op het gebied van aankoop als de financiering helpen.

Wat de voordelen zijn? Bekijk het filmpje en kom er achter!

"Dirk Suik is financieel uitstekend onderlegd, een enorm fijn, betrokken en eerlijk mens, met een goed gevoel voor humor maar zakelijk en serieus waar dat nodig is – en keihard in z’n onderhandelingen met de bank waar dat vereist is. Dirk Suik gaat door het vuur voor jou als klant. Hij wil dat huis net zo graag als jij. Hij zal er alles aan doen om dat ook voor elkaar te krijgen. Hij rekent de mogelijkheden goed door. Hij adviseert in goed overleg met jou de verstandigste keuze. Hij zorgt ervoor dat de bank ja zegt tegen jouw aanvraag. Niet voor niets komen mensen die via andere hypotheekadviseurs bot vingen, vaak alsnog bij Dirk Suik terecht, die het vervolgens wel regelt. En meestal nog tegen betere voorwaarden ook. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur ga dan eens langs bij Dirk Suik freelance hypotheekadviseur bij ABG assurantien." Anita Neve"